skip to Main Content

Frissítés (2020.03.20.)

A kialakult helyzetet figyelembe véve a márciusi eredmények beküldési határideje április 30-ra módosul, illetve lezárul a Hangyasuli III. évfolyam, elmarad a májusi forduló. Ezért a versenyző diákok/csapatok összetett rangsorát ennek alapján határozzuk meg.


Még három forduló van hátra a Hangyasuli III. évfolyamból, így az elmúlt hónapokhoz képest lassan emelkedik a nehézségi szint is.

A márciusi feladat szintén egy kis filmnézésre hívja a gyerekeket, ezúttal a Filmdzsungel stúdió „A Vargyas-szoros elveszett világa” című filmét kell figyelmesen megtekintsék a gyerekeke és ennek alapján válaszolniuk a feltett kérdésekre. De a mostani feladatlapban szerepel kirakós, madárneveket rejtettünk el egy Nyüzsgi mesében, ugyanakkor fanevekhez kell társítsák azok kéregképeit. A helyes válaszokat az innen elérhető űrlapba lehet beírni.

Az összetett versenyben első helyen jelenleg a homoródszentpáli Természetvédők csapata áll, őket követi a sepsiszentgyörgyi Állatbarátok, míg harmadik Bíró Mirjam. Az összetett állást itt lehet megtekinteni, és itt a februári forduló eredményeit.

Megjegyzés: Néhány feladatlap lemaradt a kiértékelés során, így frissítettük a rangsort (2020.03.05.)

Back To Top