skip to Main Content

Színezz, ragassz, gondolkozz, és legfőképp tanulj!

2021. január 29-től a környezet iránt érdeklődők számára megnyílik a Hangyasuli tanterme: az óvodásoktól az iskolásokon át a felnőttekig minden korcsoportot nyitott ajtókkal vár Csík környékének zöld tanterme. Oktatótermünket a jelenlegi helyzetben elsősorban családok számára ajánljuk, akik változatos foglalkozások során kipróbálhatják a Hangyasuli közel 100 féle környezeti nevelési játékát, tananyagát. Az oktatóterem alkalmas a csapatmunkára, a közös alkotásra, a felszabadult játékra, ugyanakkor a környezetvédelem rejtelmeiben, a természet csodáiban való elmélyülésre. A folyamatosan bővülő játékok katalógusát a lap alján lehet megtekinteni. A szakmai felügyelet mellett zajló tevékenységek során természetesen a hangsúly nem csak a játékra helyeződik, hanem az ismeretátadásra is.

Bővebben

Tevékenységeink

A tanterem nyitva áll azok előtt, akiket érdekel a környezeti nevelés, kipróbálnák a Hangyasuli játékait. Lehetőség szabadon átnézni az anyagokat, játszani velük, kínálunk ugyanakkor teremben és terepen megvalósításra kerülő tematikus programokat, de továbbra is meghívásoknak eleget téve részt veszünk intézmények, iskolák, óvodák programjain. Minden esetben előzetes regisztráció szükséges a feltűntetett elérhetőségek egyikén.

Anyagaink

Programjaink szinte kizárólag saját anyagainkat használjuk. Ezek döntő többsége az alább található katalógusban megtalálható, így egyrészt meg lehet ismerkedni a különböző tananyagokkal, játékokkal, de ugyanakkor a programra készülve már előzetesen is ki lehet választani azt, amelyet ki szeretnénk próbálni.

Back To Top