skip to Main Content

A napokban ért véget a Hangyasuli, immár hagyományosnak mondható Hangyasuli: Évfolyam vetélkedő hatodik kiadása. A program során havonta természetvédelemmel, környezetvédelemmel kapcsolatos feladatokat osztunk meg, amelyeket eredményeit az egyéni versenyzők, vagy a csapatok az adott hónap végéig visszaküldenek.

Ebben az évfolyamban 92 csapat/egyéni versenyző vett részt a versenyben, amely 198 résztvevőt jelent, Székelyföld 18 településéről.

A legügyesebbek csapatban a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen Elméleti Líceum Állat lelkek csapata lett, őket követi a vargyasi Dr. Borbáth Károly Általános Iskola HangyÁszok csapata, valamint a gyimesközéploki Hidegségi Általános Iskola Farkasok csapata.

Egyéniben is nagy „harc” volt a dobogóra kerülésért. Első lett Nagy Zsófia, a baróti Gaál Mózes Általános Iskola diákja, második Kelemen Ervin-Márk, harmadik Kelemen Csilla-Mária, mindketten a lövétei Székely Mózes Általános iskola tanulói.

A teljes rangsor itt tekinthető meg.

Köszönjük a gyerekeknek az egész éven át tartó lelkesedést, türelmet, kitartást, valamint a tanáraiknak is, hogy „terelgették” a gyerekeket.

Back To Top