skip to Main Content
A Hangyasuli az elmúlt évek során lebonyolított programjai, az elkészített szakmai anyagok által a székelyföldi környezeti nevelés fejlesztéséhez kíván hozzájárulni. Fontosnak tartjuk, hogy minél színesebb ötlettár, feladatsor legyen ingyenesen elérhető, így növelve annak az esélyét, hogy minden pedagógus talál magának olyan anyagot, amelyet fel tud használni az oktatási tevékenységek során.

 Az idei év során szélesíteni kívántuk a célcsoportunkat, és elindult a Hangyaovi, ahol értelemszerűen a feladatlapjaink már a legkisebbeket célozzák meg. A Bethlen Gábor Alap valamint a Polgár-Társ Alapítvány és MOL Románia által támogatott projektek segítségével 500 oldal feladatlap készült el. Természetesen ez még csak a kezdet, hiszen nagyon sok ötlet született, amelyeket igyekszünk az elkövetkezőkben beépíteni anyagainkba.

Köszönjük ugyanakkor a pedagógusok javaslatait, véleményeit, az elkövetkezőkben is várjuk azokat az ötleteket, amelyekkel tovább lehet fejleszteni, hasznosabbá tenni ezeket az anyagokat.
Az oktatási anyagok innen tölthetőek le.
Back To Top