skip to Main Content
2018.02.19. – A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) vetélkedőt hirdetett 5-8 osztályos, 3 fős csapatok számára. A vetélkedőre március 5-ig lehet jelentkezni. Az erdélyi területi forduló a Szilágy megyei Krasznán lesz megszervezve március 23-án. A Hangyasuli – amennyiben érdeklődés van rá – iskolákkal partnerségben csapatot/csapatokat nevez a vetélkedőre.
Amit ajánljunk:
·         Az érdeklődő csapatoknak segítjük a felkészítését, nyomtatott formátumban eljuttatjuk a vetélkedő ajánlott forrásainak anyagát.
·         Az érdeklődő csapatok között egy előválogatást követően kiválasztásra kerül a legügyesebb csapat, amelynek (3 diák + vezető tanár) biztosítjuk a szállítást a vetélkedő helyszínére, annak költségeit, és amennyiben továbbjutna a magyarországi döntőn való részvétel költségeit.
·         A tervezett előválogatásra március 2-án kerül sor, ahol az összeállított feladatlapot a vezető tanár felügyelete mellett meg kell oldani. A kiértékelésre a vezetőtanárok bevonásával kerül sor és meghatározódik a résztvevő csapat/csapatok neve. Ennek függvényében az érdeklődők csapatoknak lehetőségük lesz, a Hangyasulitól függetlenül is benevezni a vetélkedőre.

·         A csapatoknak (függetlenül, hogy végül Hangyasuli segítségével vagy sem indulnak a megmérettetésen), március 5-20 között lehetőségük lesz intenzív felkészüléseken részt venni, amely keretében jobban felkészülhetnek az erdélyi fordulóra.
·         Az előválogatás eredményeinek függvényében a Hangyasuli dönthet arról, hogy nem indít csapatot, vagy éppenséggel amennyiben több erős eredmény születik, több csapat részvételét is segíti.

Amennyiben a Hangyasulival partnerségben szeretne részt venni a vetélkedőn, a következő információkat kell elküldeni az info@zoldszekely.ro email címre:
–          Iskola, diákok, vezető tanár neve
–          Postacím

Jelentkezési határidő, a rövid határidőkre levő tekintettel: 2018. február 22.

Back To Top