skip to Main Content
2018.02.04. – Tevékenységeink során a segédanyagok fejlesztése mellett egyre több játékot is létrehoztunk, amelyet foglalkozásaink, rendezvényeink során felhasználunk, vagy gyakran díjakként osztunk ki a programjainkban részt vevő gyerekeknek.
Az elmúlt évek során a Zöld SzékelyFöld Egyesület 15.266 gyereknek 662 környezeti nevelési programot tartott. Ez idő alatt született meg a jelenleg 1.739 oldalas, ingyenesen letölthető tananyag, amelynek részeit már több mint 12.340 alkalommal töltöttek le.

Célunk, hogy a Hangyasuli minél több településre elérjen, akár a Zöld SzékelyFöld Egyesület munkatársai által, akár a pedagógusok által letöltött szakmai segédanyagok segítségével és hogy még több, még hasznosabb, letölthető segédanyagot készíthessünk. Nem akarjuk ezt a folyamatot a véletlenre, kizárólag pályázatokra bízni, ezért számítunk a szimpatizánsok támogatására is.

Hogyan támogathatja Ön a Hangyasulit?
Az egyesületnek adományozott összeg függvényében választhat egyet a játékainkból, amelyet igény szerint postázunk az adományozó címére. Bővebb információkért látogassa meg a program honlapját: https://hangyasuli.ro/hu/ws/adomanysarok, ugyanakkor innen letöltheti PDF formátumban is az ismertetőnket.
Ha kérdése van, keresse egyesületünket az info@zoldszekely.ro email címen, vagy a 0742-125368-a telefonszámon.
Back To Top