skip to Main Content

Május végén ért véget a Hangyasuli: IV. évfolyam vetélkedője, amely immár negyedik éve igyekezett folyamatos bekapcsolódási lehetőséget kínálni a környezetismeretbe, környezetvédelembe az ez iránt érdeklődő gyerekeknek. A májusi hónap ranglistáját itt lehet megtekinteni.

A IV. évfolyam során havonta jelentek meg új feladványok, amelyeknek a megoldásait a hónap utolsó napjáig kellett beküldeni. A hónapok során a vetélkedőbe 173 gyerek kapcsolódott be 46 csapatot alkotva, illetve 33-an egyéniben vettek részt a programon.

Egyéniben a legügyesebb Antal Áron, a felsőboldogfalvi Fülöp Áron Általános Iskola diákja lett. Második helyezett Kelemen Csilla Mária, a lövétei Székely Mózes Általános Iskola diákja, míg a harmadik helyen Nagy Zsófia, a baróti Gaál Mózes Gimnázium diákja végzett. A második és harmadik helyezettet minimális pontszám választotta el.

Csapatban a homoródszentpáli László Gyula Általános Iskola Természetvédők csapata megvédte címét, így a harmadik évfolyam után a negyediket is megnyerték. Őket követte a homoródszentmártoni Román Viktor Általános Iskola két csapata a Mókusok és a Természet búvárok.

A teljes rangsort itt lehet megtekinteni.

 

Köszönjük a csapatokak, gyerekeknek a kitartást, hogy hónapról hónapra igyekeztek megfejteni a feladatokat, de természetesen köszönet illeti az irányítótanárokat is, akik mindvégig segítették, motiválták a diákokat.

Back To Top