skip to Main Content

2017.11.02. – A novemberi feladatfüzetben is négy témakör szerepel: madarak rímbe szedve, vándorló termékek, hulladékkvíz és éghajlati övek. A feladatfüzet letölthető (https://hangyasuli.ro/hu/courses/tananyag) a Hangyasuli honlapjáról, a helyes válaszokat november végéig kell a Programjaink menüpont alatt található űrlapba beírni. Az egyesület munkatársai kiértékelik a válaszokat, és közzéteszik az adott hónap legügyesebbjeinek listáját két kategóriában (osztályok-csapatok, valamint egyéni), illetve nyilvánossá teszik a helyes megoldásokat.

A Hangyasuli – I. évfolyam elnevezésű program célja egy folyamatos nevelési tevékenység biztosítása a környezetvédelmi nevelés iránt érdeklődő pedagógusok, tanulók számára. A programot elsősorban nem vetélkedőnek szánjunk, hanem egy játékos feladatsornak, amely segít, hogy a gyerekek elmélyítsék az környezetvédelemhez kapcsolódó ismereteiket. Ennek megfelelően a Zöld SzékelyFöld Egyesület tagjai havi rendszereséggel egy feladatfüzetet dolgoznak ki, amelyben különböző tematikák kerülnek bemutatásra. Az évfolyamra az innen letölthető jelenléti ív kitöltésével jelentkezhetnek osztályok, néhány fős csapatok, de akár családok is.
A novemberi feladatfüzetben is négy témakör szerepel: madarak rímbe szedve, vándorló termékek, hulladékkvíz és éghajlati övek.
A feladatfüzet letölthető a Hangyasuli honlapjáról, a helyes válaszokat november végéig kell az itt elérhető űrlapba beírni. Az egyesület munkatársai kiértékelik a válaszokat, és közzéteszik az adott hónap legügyesebbjeinek listáját két kategóriában (osztályok-csapatok, valamint egyéni), illetve nyilvánossá teszik a helyes megoldásokat.

A programmal kapcsolatos információkért hívják a 0742-125368-as telefonszámot, vagy írjanak az info@zoldszekely.ro e-mail címre.

Back To Top