skip to Main Content

Közzétettük a VI. Évfolyam decemberi feladatait. Ebben a hónapban egyrészt a jégmadárfélékkel barátkozunk, de egy kis „sajtkostólóban” is részünk lesz. A feladatlap innen érhető el.

Megvannak természetesen a novemberi eredmények is. Ebben a hónapban a legügyesebb a marosvásárhelyi Dr. Bernády György Általános Iskola Koala Komandó csapata lett, ők maximális pontszámot kaptak. A teljes rangsor itt tekinthető meg. Ettől a hónaptól már összetett pontszámot is nézünk. Két hónapot követően ugyancsak a Koala Komandó áll első helyen, megelőzve egy ponttal a Mikes Kelemen Elméleti Líceum Állat lelkek csapatát és a baróti Gaál Mózes Általános Iskola „NZS” versenyzőjét. Itt látható a teljes rangsor.

FONTOS: Az októberi eredmények beküldésénél – technikai okok miatt – néhány esetben nem érkeztek be az emailben küldött fényképek. Ha van még olyan csapat, amely a kapott pontszámból arra következtet, hogy nem kapott pontot a levélalkotásra és a saját rejtvényére, kérjük, jelezzék, és orvosoljuk a problémát.

Back To Top