skip to Main Content

Az elmúlt 12 év során igyekezett a Hangyasuli színes, érdekes programok segítségével minél szélesebb réteget megszólítani. A folyamatos, gyakorlati oktatási programok mellett gyakran részt veszünk rendezvényeken, ingyenesen letölthető segédanyagokat teszünk közzé honlapunkon, szakmai képzéseket szervezünk, Hangya Banda név alatt futó Facebook csoportunkban hetente rejtvényeket osztunk meg stb.

Mindezen tevékenységünket egészíti az Évfolyam vetélkedő, amelynek most októberben a hatodik évfolyama indul. Az egész tanévet átölelő vetélkedő keretében havonta egy-egy feladatlapot állítunk össze, amelyet az 5-8. osztályos gyerekek csapatban vagy egyénileg meg kell oldjanak, és a megfejtést a hónap utolsó napjáig kell eljuttassák hozzánk. Az elmúlt évek során közel 500 gyerek vett részt a programban Székelyföld 35 településéről.

A most induló Hangyasuli VI. Évfolyam októberi feladatlapját innen lehet letölteni. Ebben a fordulóban egy rejtvényt kell megoldjanak a gyerekek, illetve ők is kell egyet készítsenek, ugyanakkor leveleket kell gyűjtsenek, azonosítsanak majd abból egy állatfajt kreatívan megformázzanak.

A helyes válaszokat október 31-ig kell feltöltsék az innen elérhető űrlapba, illetve a kollázsok fényképét elküldjék az info@zoldszekely.ro email címre.

Back To Top