skip to Main Content

Az október végi határidőig 47 csapat küldte be a Hangyasuli: IV. Évfolyam vetélkedő első feladatlapjának eredményeit. Ebben a fordulóban a csapatok grafikáról hegyeket kellett felismerjenek, rejtvényt oldottak meg, megválaszolták, hogy melyik madár milyen típusú madárodút foglal el, de gyakorlatképpen madárodút is kellett készítsenek és kihelyezzenek.

A legügyesebb a homoródszentmártoni Román Viktor Általános Iskola két csapata, a Természetbúvárok és a Mókusok lettek. Második helyen a Kisbagoly csapat (Barót, Gaál Mózes Gimnázium), valamint az LN (Nagygalambfalva, Nagygalambfalvi Általános Iskola) végzett. Harmadik helyen szintén két csapat végzett: BK (Oklánd, Kelemen Imre Általános Iskola), valamint a Madármentők csapata (Székelykeresztúr, Orbán Balázs Gimnázium).

Az októberi részletes eredményeket itt lehet megtekinteni.

Akárcsak az elmúlt években, továbbra is bárki letöltheti az adott hónap feladatlapját a Hangyasuli honlapjáról, és az eredmények beküldésével részt vehet a vetélkedőben, ha csak egyetlen hónapban kapcsolódik is be. Programunk támogatója a Bethlen Gábor AlapElérhetővé vált ugyanakkor a vetélkedő novemberi feladatlapja is, amelyet innen lehet letölteni, illetve a már regisztrált csapatok feladatfüzetként hamarosan kézbe kapják.

A hónap során egy vörösfenyős kirakóst kell megoldani minél hamarabb, ezt a mellékelt képre kattintva érhetik el. Párosítani kell különböző fajokat egy-egy kijelentéshez, valamint képrejtvényeket megfejteni.

A helyes válaszokat az alább található űrlapba kell beírni.

 

 

 

Back To Top