skip to Main Content

Az idén a Hangyasuli is bekapcsolódott a „Fuss neki” adománygyűjtő programba. Nagyköveteink segítségével célul tűztük ki, hogy fejlesszük a Hangyasuli oktatási eszköztárát, olyan oktatóanyagok, felszerelések beszerzésével, amelyek még színesebbé tehetik tevékenységeinket.

Projektünkről részletes leírás itt olvasható, és amennyiben támogatásra érdemesre találod tervünket ugyanott lehetőség nyílik nagyköveteinken keresztül segíteni a megvalósításban.  

***

Természetesen szeretnénk, hogy minél átláthatóbb, követhető legyen az adománygyűjtési programunk így folyamatosan közzé tesszük az aktuális oktatási anyagot, amely elkészítésére gyűjtünk.

4. Fészekalj (1500 lej) – 67% teljesítve

Péter Gabriella önkéntesünk nagyon szép madaras grafikákat készített egyesületünk számára, ezt szeretnénk kiegészíteni fészekaljat, valamint egyedülálló tojásokat ábrázoló grafikákkal. 20 madárfaj mellé kerül 2-2 új grafika, így madaras foglalkozásaink során már a a színes madárvilágnak egy újabb, érdekesebb szeletét is betudjuk mutatni.

 


3. Szelektálás (400 lej) – 100% teljesítve

A szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos tananyagunk 6 kukát és 30 hulladéktípust tartalmaz. A mágneses kártyákkal gyakorolhatjuk a szelektív hulladékgyűjtést, ugyanakkor segít, hogy megismerjük annak mikéntjét is.


2. Fák és terméseik (630 lej) – 100% teljesítve

Ez a játékunk 14 fafajt mutat be (30×6,6 cm).  A 42 részes, puzzle típusú játék grafikája szintén kemény felületre kerül nyomtásra és mágnesfólia kerül a hátára, hogy bárhol használni lehessen. A feladat, hogy a gyerekek önállóan, vagy kis rávezetéssel a nevekhez társítsák a megfelelő levelet és termést. Így barátkoznak a fákkal, a magok terjedésével és könnyebben felismerik őket az elkövetkezőkben.


1. Állatnyomok (680 lej) – 100 % teljesítve

Ez az anyagunk 16 darab, 20×14-cm-es, mágnessel ellátott műanyag vagy/és alumínium felületre különböző állatok képei kerülnek nyomtatásra. A gyerekek feladata mindegyik fajhoz a megfelelő nyom társítása. Ez a játék segít megismerkedni a különböző állatok nyomaival, elbeszélgetni életmódjukról.

Back To Top